Emosi tengok video hari-hari pertama Yusuf Iskandar di dunia.

Yoshiki Videos

0 videos
357 views
Emosi tengok video hari-hari pertama Yusuf Iskandar di dunia.
/
Journal Kelahiran Yusuf Iskandar: Pagi Jumaat yang tenang, dua hari sebelum due date, macam pagi-pagi yang lain, bangun terus ke dapur nak buat Milo. Tiba-tiba, tengah berdiri kacau air tu, terasa macam sengal period pain. Peliknya dah 9 bulan tak rasa period pain. Omg inikah hari yang dinanti? Inikah namanya mild contractions? bisik hati kecilku, teruja. Luaran masih tenang pastu saja nak surprise suami, sambil lalu cakap dekat dia "Ayang keluarkan bag hospital letak tepi pintu, I rasa beranak today". Wah begitu yakin.
/
Dia dah sangat terkejut / gelabah / nervous. Banyak sangat soalan dia tanya. Dia nak terus berkejaran ke hospital macam yang selalu tengok kat tv bila isteri dah nak beranak. Tapi I told him, "Ayang I'm okay, you pergi solat Jumaat dulu. Belikan I nasik campur, I nak energy untuk teran nanti". Dia takleh terima.
/
Nanti esok sambung lagi dekat #HairulHanisJunior #AstroRiaRabu9pm . Harap anda suka menontonnya

 

Category: People & Blogs
License: Public Source

COMMENTS

Up next